Over Eduard

Hoe hectisch mijn werk soms is, zeker als ik een deadline moet halen en het nachtwerk wordt, zo rustig ben ik als persoon. Dit is een eigenschap die heel goed van pas komt in mijn werk. Want dankzij deze rust blijf ik alert en werk ik uiterst nauwkeurig aan elke opdracht waarbij ik mijn skills als grafisch vormgever en tender designer kan showen.

Teambuilder

Ik werk, als het nodig is, samen met andere professionals waarbij ik als verbindende factor het beste eindresultaat voor elkaar wil krijgen. Denk dan aan bidmanagers, tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen. Ik brief en motiveer het team, adviseer hen, werk goed en nauwkeurig samen en sta open voor feedback. Op deze manier vallen tekst, foto’s, lay-out en ontwerp samen.

Nieuwe klanten

Heb jij nog geen ervaring in de tenderwereld, dan begrijp ik als geen ander dat er veel op je afkomt. Los van het design kan ik je tijdens het hele proces adviseren en begeleiden waar nodig dankzij mijn brede ervaring. Ik ken elke stap van aanvraag tot inleveren offerte.

Ervaren grafisch designer

Ik heb ruim 15 jaar ervaring en als echte specialist voor grafische vormgeving, in de breedste zin van het woord. Ik heb voor veel klanten mooie, grote opdrachten binnen kunnen halen via de uitgeschreven en gewonnen tenders en uitbestedingen. Uiteraard ben ik daar heel trots op, maar het meest trots ben en blijf ik op mijn gezin.

Meer over Eduard

EduarDesign: een mooie samenvoeging van mijn naam Eduard en mijn passie voor design. Ik gebruik ED als afkorting van deze naam als icoon en avatar op mijn website en social media. Typ EduarDesign in op LinkedIn en mijn eigen icoon verschijnt. Leuk weetje, maar waarschijnlijk niet verrassend, Ed is ook hoe mijn vrienden mij noemen.

Ook rust ervaren? Massage is gezond

Sinds 2015 ben ik Reiki Master in Usai (derde graad). In 2017 heb ik dit uitgebreid met een opleiding tot masseur bij Essotera. Heb jij een volle agenda maar wil je net als ik momenten van rust ervaren zodat jij focus kan houden? Massage is gezond; het zorgt voor ontspanning en een goede doorbloeding. Het beste resultaat voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Tijdens mijn behandelingen breng ik jou in de juiste massageflow omdat ik jou tijd en aandacht geef. Ik stem elke behandeling af op jouw wensen zodat jij als tevreden klant en helemaal zen naar huis gaat.

Share with

LinkedIn

Hoe kan ik je helpen?