Creatief tender designer

Als freelance designer hoor ik tot een kleine groep vormgevers die zich specialist mag noemen als tender designer. Slechts een aantal vormgevers is gespecialiseerd in het ontwerpen van onweerstaanbare offertes voor tenders en aanbestedingen en bezit de juiste artistieke vaardigheden.

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke tender of aanbesteding de juiste offerte op te maken die staat als een huis. In woord (dankzij een tekstschrijver) en in beeld. Elke punt, komma en vorm klopt. Een offerte die opvalt door gedurfde keuzes in kleur, ruimte en lay-out. Maar vooral een offerte die aansluit op het bedrijf, de uiteindelijke opdrachtgever, en een document dat opvalt. Geen dertien in een dozijn; die belanden op de “nee-stapel”.

Hoe zien de tender offertes eruit?

Elke opdracht is anders, dus de offerte ook. Ik lever geen kant-en-klare oplossing om in te sturen voor de uitgeschreven tender; ik lever altijd maatwerk. Ik lever de offerte aan in de vorm van jouw wens:

Winkans offerte verhogen

Elk bedrijf dat zich inschrijft voor een tender of aanbesteding wil winnen. Logisch. Dit is het doel van het bedrijf maar vooral ook van de aangestelde bid-/tender manager. Een offerte met een creatief design en mooie lay-out laat zien dat er veel tijd, energie en moeite in is gestoken. Deze aanpak en krachtig design vergroten de kans op winnen. Voor elk design ga ik op zoek naar een nieuwe invalshoek, een andere look & feel, een gewaagde visuele vormgeving voor zowel de online presentatie in Powerpoint als de offline presentatie voor drukwerk.

Ik werk graag samen met een tekstschrijver (die zorgt voor foutloze teksten) en een fotograaf (voor uniek beeldmateriaal) zodat alles klopt. Het design, de lay-out, typografie, ruimte/rust/kleur, het beeld- en fotomateriaal en elke punt en komma. Is de tender in het Engels; dan volgt vanzelfsprekend ‘a proposal in English’.

Ondanks de tijdsdruk om de deadline te halen blijf ik altijd rustig, met je meedenken en kan ik snel en flexibel voor je schakelen. Jouw doel is mijn doel; samen gaan we voor die winnende offerte.

Wat doet een grafisch vormgever?

Een grafisch vormgever zet informatie om in beeld, in een visuele vorm. Elke vorm van beeld of een design heeft als doel om mensen/klanten te informeren of iets bij te brengen. Ontwerpen is meer dan alleen mijn werk; het is mijn passie. Elke klant geef ik het maximale op het gebied van grafische vormgeving, dtp, infographics. Naast offertes voor tenders en aanbestedingen kan ik jou op elk designgebied helpen.

Grafisch vormgever voor sterk en creatief design

Share with

LinkedIn

Hoe kan ik je helpen?